يکشنبه ۲۴ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۸
گنج پنهان سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی
گنج پنهان سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی

وزیر جهاد کشاورزی، معافیت مالیاتی و امنیت غذایی را از مزایای سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی برشمرد و از برنامه‌های این وزارتخانه برای تسهیل جذب سرمایه و رفع موانع تولید در این بخش خبر داد.

به گزارش اقتصادما ، وزیر جهاد کشاورزی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما با اشاره به اهمیت سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی گفت: نرخ تشکیل سرمایه در بخش کشاورزی در کشور ما پایین‌تر از نرخ متوسط در اقتصاد کشور است. بنابراین، بخش کشاورزی به عنوان اولین بخش، از شعار سال استقبال می‌کند و امیدواریم همین توجهات باعث شود شاهد روانه شدن سرمایه به سمت این بخش باشیم.

غلامرضا نوری قزلجه افزود: امیدواریم سرمایه‌گذاری در این بخش حداقل به اندازه‌ای باشد که سهم آن در اقتصاد کشور حفظ شود.

وزیر جهاد کشاورزی در ادامه با اشاره به اقدامات انجام شده برای تسهیل سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی گفت: ما بلافاصله در روز‌های اول سال، ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری را شناسایی کرده‌ایم و موانعی را که بر سر سرمایه‌گذاری احتمال دارد وجود داشته باشد نیز شناسایی می‌کنیم، به زودی اگر نیازی به اصلاح آیین‌نامه‌ها، بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌ها باشد، آنها را هم انجام خواهیم داد و یک ساختار ویژه جذب سرمایه برای بخش کشاورزی کشور ایجاد خواهیم کرد.

غلامرضا نوری قزلجه در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما میز کشاورزی و روستا درباره اهمیت سرمایه‌های در بخش کشاورزی گفت: سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی یک سری مزیت‌هایی دارد. از جمله اینکه معاف از پرداخت مالیات است. این یک امتیاز بزرگ است. همچنین فعالیت در این بخش از امنیت غذایی برخوردار است که این هم یک امتیاز دیگر است. مهم‌تر از همه اینکه فعالیت‌های کشاورزی هیچ‌وقت کهنه نمی‌شود و تا زمانی که انسان و بشر وجود دارد، نیاز به مواد غذایی وجود خواهد داشت و فعالیت‌های کشاورزی ادامه خواهد داشت. بنابراین، این صنعتی است که نه کهنه می‌شود و نه کنار گذاشته می‌شود.

وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: در شرایط فعلی شاید سرمایه‌ها دوست داشته باشند به جا‌های دیگری سوق پیدا کنند، اما من اطمینان دارم که در یک شرایط ثبات اقتصادی، بخش کشاورزی در کشور ما با توجه به مزایا و امتیازاتی که دارد، یکی از بخش‌های جذاب برای سرمایه‌گذاری خواهد بود. اگر این ثبات اقتصادی زودتر در اقتصاد کشور ایجاد شود، تشکیل سرمایه در بخش کشاورزی توسط مردم انجام خواهد گرفت. حتی در شرایط فعلی هم من اعتقاد دارم که خیلی از مردم علاقمندند در حوزه کشاورزی و غذا سرمایه‌گذاری کنند و ما بایستی ظرفیت‌های لازم را برای این کار فراهم کنیم.

غلامرضا نوری قزلجه با اشاره به نقش تشکل‌ها در حل مشکلات بخش کشاورزی گفت: «ما به سمتی حرکت می‌کنیم که تشکل‌ها مشکلات را حل کنند. از جمله تنظیم بازار شب عید که بیش از ۸۰ درصد فعالیت‌ها بر عهده بخش‌های غیردولتی بود، این تشکل‌ها به خوبی بازار را تنظیم کردند و به فراوانی کالا و قیمت‌های مناسب کمک کردند. از نظر حاکمیتی، اگر نیازی به اصلاح قوانین، آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌ها باشد، انجام خواهیم داد تا تشکل‌ها، به ویژه در بخش کشاورزی، دستشان باز شود تا از مرحله تامین نهاده‌ها تا مراحل تولید، فرآوری و نهایتاً رساندن محصول به دست مردم و فروشگاه‌ها، نقش خوبی را ایفا کنند.

وزیر جهاد کشاورزی در پایان با اشاره به طرح تنظیم بازار نوروز ۱۴۰۴ گفت: تنظیم بازار امسال به گونه‌ای بود که علاوه بر منافع تولیدکنندگان و تشکل‌ها، سفره مردم نیز به خوبی مدیریت شد و عملکرد سازمان تعاون روستایی این موضوع را به اثبات کرده است.

اشتراک گذاری:

تبلیغات شما با ما


0996-6264416