به گزارش اقتصادما به نقل از خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، «رامین پوریا» با بیان اینکه در تهران بیش از ۵ هزار اداره و شعبه بانکی و حدود ۴ هزار مشترک خانگی وجود دارد، گفت: در پنج سال گذشته، اقدامات قابل توجهی در این صنعت در تهران صورت گرفته است.
وی افزود: در این سالها تلاشهای زیادی برای فرهنگسازی در زمینه مدیریت مصرف برق انجام شده، اما اقدام اصلی که اکنون در حال اجراست، استفاده از ظرفیت کنتورهای هوشمند است. امسال برنامهریزی شده است که برای مشترکان تجاری پرمصرف، نصب کنتورهای هوشمند آغاز شود. این کنتورها قابلیت پایش لحظهای میزان مصرف برق را فراهم میکنند و امکان انجام عملیات کنترلی نیز وجود دارد.
مدیر دفتر مدیریت مصرف توزیع برق تهران بیان کرد: هماکنون، گشتهای شبانه هم به صورت مستمر در تهران در حال انجام است و بیشتر پاساژها و مجتمعهای بزرگ تحت نظارت قرار دارند. در نهایت، قانون اجازه میدهد که در صورت همکاری نکردن مشترکان، برق آنها محدود شود. این وظیفه تنها بر عهده شرکتهای توزیع و صنعت برق نیست و همکاری صنوف، اتحادیهها، اتاق اصناف و مردم ضروری است.
پوریا اضافه کرد: شرکتهای دانشبنیان که در زمینه بهینهسازی مصرف سوخت تجربه دارند، میتوانند از این فرصت بهرهبرداری کرده و در بازار بهینهسازی انرژی فعال شوند. اگر تعویض موتورهای آبی کولرهای قدیمی با موتورهای کممصرف در کشور آغاز شود، بخش زیادی از ناترازی انرژی جبران میشود.
وی تصریح کرد: با این تعویض، صرفهجویی ۶۰۰ کیلووات انرژی حاصل میشود و در تهران بیش از دو و نیم میلیون کولر آبی قدیمی که مصرف برق بالایی دارند وجود دارد.
مدیر دفتر مدیریت مصرف توزیع برق تهران گفت: رصد مشترکان پرمصرف از طریق کنتورهای هوشمند انجام میشود و از بین ۴ میلیون و ۷۰۰ هزار مشترک برق در تهران، بیش از ۳۰۰ هزار مشترک کنتور هوشمند دارند.
- کاهش ۲۰ درصدی مخازن سدها نسبت به سال گذشته
- ۹۸ درصد تأمین تجهیزات نفتی از منابع داخلی
- تولید روزانه گاز پارس جنوبی ۱۵ میلیون مترمکعب افزایش مییابد
- سامانه های سرمایشی ادارات بعد ساعت ۱۳ خاموش شود
- تفاهمنامه جایگزینی ۲۰ هزار موتورسیکلت بنزینی با برقی امضا شد
- آغاز طرح انتقال بنزین یورو به پایتخت با ایجاد مسیر جدید